Over Tandartspraktijk Monnickendam

Tandartspraktijk Monnickendam is een betrokken praktijk waar persoonlijke aandacht voorop staat. De praktijk is in 2003 opgericht en uitgegroeid tot een modern ingerichte praktijk, waar de huiselijke sfeer behouden blijft. Onze behandelaars en andere medewerkers stellen u graag op uw gemak en willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. “Iedereen een gezonde mond”. Dat is wat wij bij Tandartspraktijk Monnickendam willen bereiken.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

De meeste behandelingen voeren onze tandartsen zelf uit. Wij hebben ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, preventie, mondhygiëne en endodontologie. Voor het plaatsen van implantaten werken we nauw samen met Marina Clinic in Volendam.

“Tandartspraktijk Monnickendam vindt dat niemand hoeft rond te lopen met gebitsproblemen. Iedereen kan levenslang een gezonde mond hebben en wij helpen u graag dit doel te bereiken. Dat doen we door u de juiste begeleiding te bieden, ook als u op dit moment grote of kleine gebitsproblemen heeft. Wij zijn betrokken, zorgvuldig en professioneel met een passie voor preventie.”

Vakkundige behandelingen & werkwijze

Uw gebit is onze zorg! Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en werken wij volgens de laatste richtlijnen. Al onze teamleden volgen regelmatig bijscholing en de praktijk is voorzien van de laatste ontwikkelingen qua apparatuur, zoals de digitale scanner.

Werkwijze

Om uw mond zo gezond mogelijk te houden, zien wij u graag twee keer per jaar voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen wij de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit mooi en gezond blijft. Indien nodig ondernemen wij actie om uw mondgezondheid -hygiëne te verbeteren, ook bespreken wij of er een extra behandeling nodig is bij eventuele gebitsproblemen. Ook vertelt onze tandarts u over:

Indien er kleine ingrepen nodig zijn bespreken wij de eventuele behandeling met u en voeren deze uit op korte termijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het vullen van een gaatje. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

Ontspannen sfeer

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze goed georganiseerde praktijk. In de wachtkamer vindt u recente tijdschriften, informatie op het scherm en speelgoed voor de kinderen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van afspraken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 16:00