Implantologie bij Tandartspraktijk Monnickendam

Wanneer u een tand of kies mist kunt u deze laten vervangen door een implantaat. Dat is als het ware een kunstwortel die de afwezige tandwortel vervangt. Deze kunstmatige tandwortel wordt vakkundig in uw kaakbot geplaatst. Op implantaten kunnen dan bijvoorbeeld een kroon, brug of klikgebit worden geplaatst. Een kaakchirurg verbonden aan Marina Clinic Volendam plaatst deze implantaten. Het voor- en natraject wordt bij ons gedaan.

Wat zijn de voorwaarden voor een implantaatbehandeling?

Wat zijn de voorwaarden voor een implantaat- behandeling?

In principe kan bij iedereen boven de 18 jaar een implantaat worden geplaatst. Voor een succesvolle behandeling dient u wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. De tandarts/ implantoloog evalueert samen met u de volgende aspecten:

Veelgestelde vragen

Implantaten zijn er in allerlei verschillende maten en vormen. Ze worden gemaakt van het lichaamsvriendelijke materiaal titanium. Het implantaat wordt als een schroef in de kaak gebracht door een deskundig implantoloog.

Onze tandartsen staan bekend om hun persoonlijke deskundigheid en ervaring. Zij scholen zich regelmatig bij door het bezoeken van cursussen en zijn daarom op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Uw tandarts en de implantoloog van Marina Clinic bespreken samen met u wat de verschillende behandelmogelijkheden zijn en voeren de behandeling pijnvrij uit.

Maak een afspraak

Wilt u succesvol een implantaat laten plaatsen? Wij bespreken samen met u de mogelijkheden. Neem contact op met Tandartspraktijk Monnickendam:

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 16:00