Teamfoto Parisa Nami

Parisa Nami

Praktijkhouder, Tandarts

Parisa, opgegroeid in het prachtige Groningen, ontdekte haar passie voor tandheelkunde tijdens haar studie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van haar studie is ze geïnspireerd geraakt om mensen te helpen hun glimlach te verbeteren. De restauratieve tandheelkunde spreekt Parisa dan ook erg aan. Naast de tandheelkundige behandelingen heeft Parisa veel zin in de volgende uitdaging, namelijk het beheren van Tandartspraktijk Monnickendam samen met Johan en het hele team. Ze kijkt ernaar uit om niet alleen tandheelkundige behandelingen uit te voeren, maar ook om een positieve impact te hebben op het welzijn van haar patiënten en een ondersteunende omgeving te creëren waarin ze zich op hun gemak voelen.

Parisa
Als tandarts hecht ik veel waarde aan het bieden van hoogwaardige zorg die niet alleen gericht is op het oplossen van tandheelkundige problemen, maar ook op het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van mijn patiënten. Ik geloof sterk in preventie en educatie, en ik vind het belangrijk om mijn patiënten te voorzien van de kennis en tools die ze nodig hebben om hun mondgezondheid te behouden op de lange termijn.

Op je gemak bij de tandarts
Daarnaast streef ik ernaar om een empathische en ondersteunende benadering te bieden aan mijn patiënten. Ik begrijp dat een bezoek aan de tandarts voor veel mensen stressvol kan zijn, en ik doe er alles aan om een veilige en comfortabele omgeving te creëren waarin ze zich op hun gemak voelen.

Iedereen verdient een stralende glimlach
Mijn doel is om een vertrouwensband op te bouwen met mijn patiënten, zodat ze zich vrij voelen om hun zorgen en vragen met mij te delen. Door goed naar hen te luisteren en samen te werken aan een behandelplan dat aansluit bij hun individuele behoeften en wensen, streven we samen naar optimale mondgezondheid en een stralende glimlach.

Mijn perfecte vrije dag
Naast mijn toewijding aan mijn werk, vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te ontspannen en plezier te maken. Padel, yoga en wandelen met mijn lieve hond Ollie zijn mijn favoriete activiteiten. Ik kan volop genieten van een padel toernooi met vrienden. Bovendien koester ik de momenten waarop ik mijn ouders in Groningen kan bezoeken. Maar ook voor een lekker drankje op het terras of lang natafelen in een goed restaurant met leuk gezelschap kan je mij wakker maken.

Beschikbare dagen

Neem contact met mij op