Esthetische tandheelkunde bij Tandartspraktijk Monnickendam

Uw gebit kan functioneel helemaal in orde zijn, maar toch kunt u zich onzeker voelen over uw gebit. Bijvoorbeeld wanneer een tand verkleurd of afgebroken is. Gelukkig zijn veel onzekerheden op te lossen middels esthetische tandheelkunde. Onze tandartsen helpen u graag met het verfraaien van uw gebit. Zo kunt u weer vol zelfvertrouwen uw lach laten zien.

Wanneer kunt u kiezen voor esthetische tandheelkunde?

Bij deze behandeling is de voornaamste reden dat u het uiterlijk van uw gebit wilt verbeteren. De tandartsen kunnen u met de volgende zaken helpen:

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken wordt tandheelkunde ingezet om uw mondgezondheid te verbeteren en te behouden. Er worden dan ingrepen uitgevoerd om uw gebit beter te laten functioneren.

Esthetische tandheelkunde valt onder cosmetische ingrepen. Dat betekent dat u tandheelkunde niet inzet om uw tanden goed te laten functioneren, maar om uw gebit wat mooier te maken.

U kunt voor verschillende behandelingen bij onze tandartsen terecht. Samen met u kijken wij graag naar de beste behandeling voor een mooi en gezond gebit. Wij kunnen uw gebit op de volgende manieren verfraaien:

  • Tanden bleken
  • Kronen en bruggen
  • Implantaten
  • Witte vullingen

Maak een afspraak

Wilt u uw mond nog mooier maken?  Wij bespreken samen met u de mogelijkheden. Neem contact op met onze tandartspraktijk:

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 16:00