Vacature: Tandartsassistent (of de intentie een diploma te behalen)

Uren: minimaal 3 dagen (ongeveer 25 uur)

Functie: Tandartsassistent

 

Wil jij werken in een warm en gezellig team met meerdere disciplines? Vind je afwisseling belangrijk, wil je kunnen doorgroeien en heb jij een opleiding op mbo-niveau of de intentie om een diploma te behalen? Dan is werken bij Tandartspraktijk Monnickendam helemaal jouw ding! Lees verder om meer over jouw functie en onze praktijk te weten te komen!

 

Wat ga je doen?

Bij binnenkomst start jij de behandelkamer op volgens de vastgelegde protocollen. Je kijkt in je agenda en zorgt ervoor dat je al je spullen pakt voor de behandelingen die gepland staan. Dan is er natuurlijk nog even tijd voor een lekker bakje koffie of thee!

 

Om 08.30 uur is het tijd om de eerste patiënt binnen te roepen.

Tijdens de behandeling speel jij een essentiële rol in het uitvoeren van de behandeling samen met de tandarts. Je anticipeert altijd op wat er komen gaat en biedt de tandarts gedurende de behandeling ondersteuning, waardoor alles soepel verloopt.

 

Naast je assistentie bij verschillende behandelingen, zoals controles, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en kronen, kunnen er in bepaalde gevallen ook röntgenfoto’s gemaakt moeten worden. Hoe je deze maakt leer je bij ons in de praktijk. Zodra de behandeling is afgerond, zorg je ervoor dat alles zorgvuldig wordt schoongemaakt. Ook behoren administratieve taken bij de functie. 

 

Functie-eisen

Je hebt ervaring als tandartsassistent of bent geïnteresseerd in een opleiding voor tandartsassistent. Je bent enthousiast, nauwkeurig, communicatief sterk en leergierig en functioneert op minimaal MBO niveau. 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een gezellig team van professionele collega’s die zich willen onderscheiden door moderne en persoonlijke mondzorg
  • Een marktconform salaris op basis van de Tandheelkundige arbeidsvoorwaarden
  • Een uitgebreid pakket aan benefits
  • Flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden binnen onze 3 driekamerpraktijk
  • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@tpmonnickendam.nl. Wij hopen je snel te zien!