Annelon Oude Griep

Praktijkmanager – De bezige bij

Annelon is letterlijk de vliegende kiep van de praktijk. Zij is gespecialiseerd in het managen van eerstelijnszorg en via haar partner Johan in de tandheelkunde gerold. Annelon haalt heel veel voldoening uit het managen van de praktijk. Met haar oog voor detail zorgt zij ervoor dat de praktijk goed draait. Haar beoogde doel is om zo goed mogelijk voor patiënten en medewerkers te zorgen. Daarnaast werkt Annelon ook nog als manager bij een huisartsenpraktijk.

 

Gelijke kansen voor elke medewerker

“Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers onze patiënten pas echt goed kunnen helpen wanneer zij de kans krijgen om hun persoonlijke kwaliteiten optimaal in te zetten. Bij ons krijgt iedereen de kans om de benodigde scholingen te volgen en te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Er wordt heel veel aandacht besteed aan harmonie op de werkvloer. Dat betekent dat medewerkers elkaar ondersteunen en zich veilig voelen om te zijn wie ze zijn. Gelukkig is dit bij onze praktijk het geval en hier wil ik graag op verder bouwen. Deze fijne sfeer ervaren onze patiënten ook, dit krijg ik regelmatig teruggekoppeld.”

Mondzorg is geen luxe

“Alle collega’s besteden heel veel aandacht aan het verlenen van de juiste mondzorg en service. Ik ben trots op ons team. Goede mondverzorging is uitermate belangrijk om niet alleen uw mond, maar ook uw lichaam gezond te houden. Het is onze missie als praktijk om naar patiënten uit te dragen dat naar de tandarts gaan geen luxe is. Tandheelkunde is gezondheidszorg. Wij zorgen daarom graag samen met u voor de beste gezondheid voor uw mond.”

Samenwerking zorgverleners

“Om uw mond de beste zorg te bieden werken wij nauw samen met andere disciplines, zoals bv. kaakchirurgen, orthodontisten, huisartsen en fysiotherapeuten. Gebruikt u bijvoorbeeld bepaalde medicatie? Dan overleggen we graag samen met huisartsen en apotheken hoe wij de behandeling zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw medicijnen. Heeft u last van uw kaakgewrichten? Dan schakelen we de hulp in van een kaakfysiotherapeut om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. En heeft u een beugel nodig? Dan schakelen wij met een orthodontist met dezelfde waarden als wij.”

 

Mijn perfecte vrije dag

“Ik ben eigenlijk altijd in de weer, ook op mijn vrije dag. Ik vind het heerlijk om te wandelen en yoga uit te oefenen. Als het mooi weer is ga ik lekker in de tuin werken of een leuke stad bezoeken. Maar ik zeg ook geen nee tegen een lekker kopje koffie op het terras.”

Beschikbare dagen

Neem contact met mij op