De praktijk

Onze praktijk is modern ingericht en van geavanceerde apparatuur voorzien. Hierbij is niet uit het oog verloren dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak moet voelen. We zijn elke dag van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Ons team biedt persoonlijke deskundigheid en ervaring. Sinds 2004 is tandarts Lansing gevestigd als tandarts. In onze praktijk ziet u meestal dezelfde gezichten. Tandartspraktijk Monnickendam verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, preventie, mondhygiëne en endodontologie. Voor het plaatsen van implantaten werken we nauw samen met Marina Clinic in Volendam.

Uw gebit is onze zorg! Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk, middels het werken volgens protocollen en regelmatige bijscholing van ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er recente tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed voor de kinderen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken of vragen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

 

We willen u graag informeren over een aantal personele veranderingen in de praktijk:

Tandarts Bafrin Sanaan:

Tandarts Sanaan is sinds begin dit jaar ons team komen versterken op de woensdag.

 Coby tandarts-preventie- assistent:

“Na 13 jaar hier in de deze praktijk met heel veel plezier gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 juli ga ik bij mondzorg plus werken. Ik blijf voorlopig nog 1 keer in de maand op vrijdag ochtend werken. Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische jaren. Liefs Coby”

Nancy tandarts-preventie-assistent:

Coby wordt vervangen door Nancy, bij de meesten een bekend gezicht van de praktijk. Nancy heeft haar preventiediploma behaald en zal op woensdag en donderdag preventiewerk uitvoeren. De maandag blijft ze zoals nu assisteren aan de stoel.

Sofieke tandarts assistent:

Onze stagiaire Sofieke heeft haar tandartsassistenten diploma behaald en we zijn blij dat ze bij ons blijft en deel uit gaat maken van ons team, ze komt bij ons werken op de dinsdag, woensdag en donderdag.

We horen het graag wanneer u nog vragen heeft!

Wanneer u nog vragen heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.